Tiranë-Prishtinë në një Kuvend, Nazarko: Ndikon negativisht në dialogun Kosovë-Serbi! Nënkryetari i LDK-së: Të ndërtojmë një format bashkëpunimi mes dy vendeve

27 Nëntor 2022, 19:51

Për analistin Mentor Nazarko mbledhja e përbashkët e dy Kuvendeve ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës, do të ndikojë negativisht në dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Gjatë një interviste për Report Tv, analisti Nazarko, tha se kjo mbledhje ushqen palën tjetër, në rastin konkret Serbinë me një retorikë kundër shqiptarëve