Trazirat në veri të Kosovës, Kurti: Operacionin anti-kontrabandë e urdhëruan një gjykatës dhe një prokuror serb! Gabim të nacionalizojmë luftën kundër krimit

14 Tetor, 13:16

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti tha se aksioni anti-kotrabandë dje në veri të Kosovës, tha se është urdhëruar përkatësisht nga një gjykatës serb dhe nga një prokuror serb. Madje sipas tij shumë policë kanë qenë serbë. Kurti u shpreh qartësisht se është gabim të nacionalizojmë ose politizojmë luftën kundër krimit të organizuar

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha