Trondit Vuçiç: Shumë shpejt luftë e tretë botërore! Mesazhi i Putinit është i qartë, s’tërhiqet nga konflikti

21 Shtator, 16:27

Për presidentin serb Aleksandar Vuçic, mesazhi i Putin është shumë i qartë, dhe bëhet fjalë për luftë të re botërore pas një ose 2 muajsh. Vuçiç paralajmëroi gjithashtu vendime të rëndësishme për të ardhmen e Serbisë, brenda muajit.

Kategori të tjera