Tuneli i Llogarasë hapet më 5 korrik, shkurton distancën nga Dukati në Palasë në 7 minuta

18 Qershor, 10:23

Tuneli pritet që të shkurtoj distancën nga Dukati në Palasë nga 30 minuta në vetëm 7 minuta dhe do të ketë një gjatësi prej afro 6 kilometrash.