Turistët kanë mundësi të shohin për herë të parë mozaikun e Bazilikës Paleokristiane në Elbasan! Do qendrojë i hapur për pak kohë

31 Maj, 14:29

Mozaiku i një prej monumenteve më të rëndësishëm të qytetit të Elbasanit, Bazilikës Paleokristiane, mund të vizitohet gjatë këtyre ditëve nga publiku i qytetit dhe turistët. Vendimi është marrë nga Instituti i Monumenteve, 17 vite pas zbulimit të këtij monumenti të rrallë.