Turneu i veteranëve bën bashkë ekipet shqiptare dhe greke në Korçë! Ikonat e futbollit: Kënaqësi të riktheheshim në fushë

8 Qershor, 17:38

Turneu i veteranëve të futbollit, i organizuar në Korçë, ka bërë bashkë ekipe shqiptare dhe greke. Në të morën pjesë emra që kanë shkruar historinë në futbollin shqiptar, ndërsa bënë thirrje që aktivitete të tilla të organizohen më shpesh.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha