U merrnin 30-50 mijë lekë farmacive që bënin kontrabandë, në pranga 2 zyrtarët e Agjencisë së Barnave, njëri djali i ish prokurorit! Në kërkim kolegu i tyre

27 Janar, 16:23

Djali i një ish-prokurori, specialist te Agjencia e Barnave, dhe një përgjegjëse në këtë institucion u arrestuan nga policia pasi u vinin gjoba farmacive që kapnin me shkelje. Për të mos i ndëshkuar me ligj, punonjësit u merrnin ryshfet farmacive nga 30-50 mijë lekë.

Kategori të tjera