Urat e harruara mbi lumin Mat! Për urën e Vashës dhe urën e Skurës kujdesen vetëm banorët e zonës

18 Shkurt, 14:52

Urat që i kanë mbijetuar rrënimit të kohës, janë jo vetëm kryevepra arkitektonike por edhe pjesëza treguese të mënyrës së jetesës së shqiptarëve në këto troje.