'Varja e ekonomisë tek turizmi, rrezik i lartë', Doriana Musai: Mund të ketë mbingopje të turistëve me Shqipërinë

19 Qershor, 21:54

Planifikuesja urbane, Doriana Musai duke folur për turizmin në 'Repolitix' theksoi se ngritja e turizmit në vendin tonë mund të rrezikoj në të ardhmen mbiturizmin, pra mund të ketë ngopje të turistëve që vijnë në vendin tonë. Që të shmanget kjo duhet strategji dhe qëndrueshmëri.