‘Veprimtaria’ miraton pr.ligjin për bletarinë! Krifca: Do certifikojmë mjaltin si produkt ‘Made in Albania’, regjistër për bletarët! Pro edhe opozita

30 Janar, 14:36

Bletarët do të kenë ligj të posaçëm për krijimin e mjaltit  “Made in Albania”. Drafti u prezantua në Kuvend nga ministrja Krifca dhe gjeti dakordësinë edhe të opozitës. Shqetësim mbeten rregullat e migrimit dhe regjistri i bletarëve.

Kategori të tjera