VIDEO, flakët mbulojnë qiellin e Fushë-Krujës! Zjarri i qëllimshëm në Nikël, rrezikohen banesa

7 Gusht, 21:49

Zjarret, që në numrin më të madh të tyre, janë të qëllimshme, nuk kanë fund në Rrethin e Krujës.

Një vatër tjetër zjarri është aktivizuar në lagjen Zezë të Niklës ku flakët po përpijnë sipërfaqe të mëdha me pyje e shkurre dhe flakët po favorizohen ndjeshëm nga era e fortë.

Kategori të tjera