Një ekspozitë e veçantë në Sarandë për artin e peshkimit!

1 Qershor, 11:57 | Përditesimi i fundit: 2024-06-01 11:58:15

Një ekspozitë e veçantë është çelur në Sarandë, ku ndërthyren arti dhe kultura e peshkimit. Mes sendeve të ekspozuara janë dhe artefaktet.