‘Vintage Bari’ në pazarin e Gjirokastrës! Parada e makinave retro tërheq vëmendjen e turistëve

4 Qershor, 14:59 | Përditesimi i fundit: 2024-06-04 15:37:09

 

Parada e makinave retro organizohet në kuadër të Javës së Kulturës Italiane dhe pas Gjirokastrës do të jetë në Sarandë.