Virozat e stinës dhe gripi, fluks në Qendrat Shëndetësore të Vlorës! Mjeku: Preken rrugët e frymëmarrjes! Kryejmë deri në 60 vizita në ditë

31 Janar, 18:01

Fundi i janarit shënon kulmin e infektimit nga virozat stinore dhe gripi. Situata pritet të mbetet e rënduar deri në mesin e shkurtit. Ndjekim vëzhgimin e Report Tv në qendrat shëndetësore të Vlorës, aty ku ka një fluks të shtuar të vizitave.

Kategori të tjera