Virozat e vjeshtës, mjekët rekomandojnë vaksinën anti-grip: Të merret nga personat mbi 65-vjeç, si edhe ata me sëmundje kronike

30 Shtator, 18:57

Ndryshimi i temperaturave ka shtuar pacientët që paraqiten në poliklinika si pasojë e virozave të stinës. Simptomat e shfaqura janë temperaturë e lartë dhe probleme në rrugët e frymëmarrjes, ndaj mjekët rekomandojnë marrjen e vaksinës antigrip.

Kategori të tjera