Virozë apo Covid? Tek mjeku i familjes me simptomën e parë, raport ose vërtetim për të shëruarit nga koronavirusi

6 Dhjetor 2021, 21:07

Më herët një virozë e thjeshtë stinore kalohej lehtësisht pa shqetësime të mëdha. Tashmë për shkak të frikës së COVID dhe varianteve të këtij virusi, që në simptomat e para qytetarët drejtohen tek mjeku i familjes.

"Kemi pacientë që na paraqiten me rrufë, me kongjestion nazal, me kollë, me dhimbje fyti. Të gjitha raste e dyshuara i nënshtorhet tamponit. Shumica e rasteve janë virozat që qarkullojnë. Kemi diku tek 30 vizita në ditë maksimumi" - tha mjekja e familjes Ursina Hajdini.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha