Vitamina C 500 me Zink dhe D3 direkt, mrekullia e provuar dhe mbrojtja më e mire e imunitetit

16 Janar, 17:04 | Përditesimi i fundit: 2023-01-16 18:31:20

Javët e fundit numri i të prekurve nga gripi dhe virozat në Shqipëri është shumëfishuar e paralelisht edhe numri i tw shtruarve në spitale.

Kategori të tjera