Vula në duart e Berishës/ Juristi: Morali ka qenë me Bashën! U përball me turmën berishiane, i hodhi nga kati i dytë në Lanë

12 Qershor, 18:51

Apeli i kaloi vulën Berishës duke lënë në fuqi vendimin 'Zhukri'. Për juristin Romeo Kara, morali ka qenë me Bashën pasi u përball me Berishën dhe turmën e tij.