Zgjedhje në Bosnje: Asnjë ndryshim në horizont

3 Tetor, 22:16

Bosnje Hercegovina, një vend politikisht i paralizuar voton. Megjithë klientelizmin, korrupsionin dhe varfërinë, nacionalistët nuk i tremben aspak humbjeve në zgjedhje.

Kategori të tjera