Zgjedhjet Presidenciale në Mal të Zi, Gjukanoviç dhe Mitaloviç më 2 prill, Abazoviç: Mbështesim Milatoviç në raudin e dytë

20 Mars, 14:46

Kryeministri Dritan Abazoviç deklaroi në emër të Qeverisë se ndihet shumë krenar për mënyrën sesi u mbajtën ditën e djeshme zgjedhjet Presidenciale në Mal të Zi,

Kategori të tjera