• Opinion

  Kaosi i Rithemelimit në Kuvend

  Protestat dhe obstruksionizmi i deputetëve të grupit të Rithemelimit kundër bllokimit të komisioneve hetimore nga shumica socialiste kanë në sfond...

 • Opinion

  Preç Zogaj: Radikalizmi i kompromentuar nga shpërdorimi

  Protestat dhe obstruksionizmi i deputetëve të grupit të Rithemelimit kundër bllokimit të komisioneve hetimore nga shumica socialiste kanë në sfond...

 • Opinion

  Preç Zogaj: Vendi i betejës është gjykata

  Akuzat e ndërsjellta në shamatoret dhe foltoret e politikës janë kakofonia shurdhuese e tranzicionit tonë tridhjetvjeçar. Ku janë përzier në një...

 • Opinion

  Preç Zogaj: Sikur të mos firmosej Rambujeja

  Rambujeja, qyteti i vogël në jugperëndim të Parisit është vendi që i ka dhënë emrin Konferencës së famshme të organizuar nga NATO në shkurt të...

 • Opinion

  Preç Zogaj: Rreth një sondazhi politik të ditëve të fundit

  Vendi ynë ka krijuar tashmë një traditë të sondazheve politike gjatë fushatave elektorale. Por kanë munguar sondazhet që  fotografojnë...

 • Opinion

  E mira e së keqes

  Çdo e keqe ka një të mirë. Madje edhe më shumë. I tillë është agresioni i paprovokuar ushtarak e Rusisë kundër Ukrainës dhe orvatjet e Moskës dhe...

 • Opinion

  Kush përfiton nga puna e SPAK-ut dhe Gjykatës së Posaçme

  Godija me përparësi e aferave korruptive ku janë përfshirë zyrtarët e partisë në pushtet është logjike. Dosjet e korrupsionit qeveritar janë më të...

 • Opinion

  Bashkim rreth kujt dhe nën drejtimin e kujt?

  Për bashkim ka folur e vazhdon të flasë Sali Berisha. Të gjithë janë të mirëpritur nën hyqmin e tij. Me përjashtim të atyre që nuk pendohen për...

 • Opinion

  Preç Zogaj: Një gjest anakronik dhe diversionist i kryeministrit grek

  “Ndëshkimi” i kryeministrit  Edi Rama nga homologu i tij grek Micotaqis, duke mos e ftuar në samitin e Athinës për shkak të së ashtuquajturës...

 • Opinion

  Një vijë ndarëse e pakalueshme

  Qëllim Berishës ishte të sfidonte SHBA si shef i opozitës dhe ndoshta edhe si shef i shumicës më tej, duke e menduar të pavërtetë me sa duket...