• Opinion

    Drejtësia karshi nëntokës!

    Ulja e pragut të dënimit, do të çonte në zvarritjen e procedurave deri në parashkrimin e lëndëve gjyqësore dhe kështu asnjë funksionar nuk do ta...

  • Opinion

    Emir Kurtishi: Shkup, qeveria e tretë teknike me kryeministër shqiptar teknik! Qeveri teknike apo politike?

    Në literaturën politike, mandati teknik i Qeverisë është që të mbulojë ligjërisht aktivitetet e qeverisë ekzistuese, pra, përdoret si emër për...