• Opinion

    Lëreni mënjanë refrenin "na vodhën dhe na blenë votat”, keni dalë më keq se në ’97-n

    Është hera e 6 rresht që opozita po humb përplasjen elektorale me PS duke u tkurrur në vota e perfaqsim politik

  • Opinion

    'Aleancë qelbësirash', opozita ka humbur rrugën!

    Shqiptarët nuk kanë më nevojë për një “Aleancë qelbësirash”. E panë dhe e kuptuan që ishte një gabim katastrofik. Duke imituar Ramën e 2013,...