POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

10 shatërvanët më të bukur në botë/FOTO

Nëntë burimet lundruese, Osaka, Japoni

Një shatërvan i bukur mund të sjellë një ndjenjë paqeje dhe qetësie për të gjithë ata që janë afër tij. Dhe nëpër botë gjenden shumë prej tyre. Më poshtë do t’ju rendisim disa prej shatërvanëve më të bukur, të pazakontë dhe interesante.

1. Shatërvani i Metamorfozës, Charlotte, SHBA
2. Shatërvani i Divers ', Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe
3. Shatërvani i Trevi, Romë, Itali - Shatërvani i Trevit në Romë është ndoshta burimi më i famshëm në të gjithë botën. Ai u projektua në stilin barok nga arkitekti Nicola Salvi dhe u përfundua nga Pietro Bracci më 1762. Në një vizitë në Romë, është zakon të hedhësh një monedhë në burim për ë sjellë fat të mirë.
4. Nëntë burimet lundruese, Osaka, Japoni - Është e mrekullueshme të mendosh se kjo seri me nëntë burime u instalua në vitet 1970. Gjëja më e mahnitshme për këto burime është se ata duket se po fluturojnë në mes të ajrit.
5. Giant në hyrje të Worlds Crystal, Watten, Austri - Swarovski Crystal Worlds është një muze që gjendet në Wattens, Austri. Është ndërtuar në vitin 1995 për të festuar 100 vjetorin e argjendarit të famshëm të botës, Swarovski.

Komento