POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Dalin mesazhet e Ramës me studentët deri në 3 të mëngjesit: Mos po lexon ndonjë libër? Për kë mendon? (E PLOTË)

Edi Rama, kryeministër

Kryeministri Edi Rama tha sot se deri në orët e para të mëngjesit ka qenë duke komunikuar me studentët lidhur me plotësimin e tarifave.

Rama tha se shumë prej tyre kishin dërguar mesazhe prekëse, të tjerë vulgare, por dhe shumë mesazhe me humor.

Shqiptarja.com sjell disa prej tyre, ku studentët pyesin Ramën pse ka qenë zgjuar deri në orët e vona të mesnatës.

Një tjetër student ka pyetur kryeministrin me ironi, nëse “Lindita Nikolla përfiton zbritje të tarifës me mesataren e saj”.

Për të mos u humbur janë edhe përgjigjiet e kryeministrit, i cili nuk i ka lënë studentët pa përgjigjie.

Për më shumë ndiqni fotogalerinë

Ora 11:19
Dalin mesazhet e Ramës me studentët deri në 3 të mëngjesit: Mos po lexon ndonjë libër?

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

1 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

2 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

3 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

4 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

5 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

6 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

7 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

8 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

9 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

10 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

11 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

12 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

13 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

14 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

15 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

16 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

17 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

18 / 19

Mesazhet e studentëve me kryeministrin

19 / 19
/b.ha.
Komento