POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Fotografitë e vitit 2018 nga Simthsonian

Një nga fotografitë përzgjedhëse në konkurisin Simthsonian

Nga tregu vietnamez në shkallët ngjitëse të deleve, zbuloni garën prestigjioze të fotografisë Smithsoniane.Këtë vit gjyqtarët morën mbi 48,000 foto nga fotografë në 155 vende dhe territore.
Këto janë disa nga fotot mahnitëse në konkursin 15-vjeçar të fotografisë Smithsonian.

Fituesit u përzgjodhën nga gjashtë kategori të ndryshme, bota natyrore, njerëzit, udhëtimet, imazhet e ndryshuara, celulari, i cili përfshin fotografi të marra nga një telefon ose tabletë, dhe përvoja amerikane. Konkursi i 16-të i fotografive Smithsonian tani është i hapur dhe mbyllet më 30 nëntor 2018.

Komento