POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

I pari televizion informativ në Shqipëri me 100 mijë të abonuar në YouTube, 'Report Tv' vendos një tjetër rekord

Report Tv arrin 100 mijë ndjekës në YouTube

Report Tv është bërë kanali i parë në Youtube i një televizioni informativ që arrin 100.000 abonentë (subscribers) dhe me mbi 174 milion shikime. Ndërkohë që kanalet e tjera të televizioneve informative numërojnë më pak.

Me këto shifra televizioni ynë ka arritur që të jetë ndër televizionet më të ndejkur të shqiptarëve jo vetëm “on air” por edhe në rrjetet e tij sociale.

Kanalet e tjera si: Ora News ka 67,688 subscribers, me 111 milion viewers; News24 ka 53,655 subscribers, me 43 milion viewers; ABC News ka 23,163 subscribers, me 30 milion viewers ndërsa Fax News ka 1,488 subscribers me vetëm 700 mijë viewers.

Gjithmonë me misionin për të informuar publikun dhe moton për të qënë të parët, këto shifra rikonfirmojnë besimin që ju keni tek ne.

ke.mu.
Komento