Kreu i INSTAT, qeveria miraton 3 kandidaturat

Këshilli i Ministrave ka vendosur 3 kandidatura me propozim të Kuvendit, që do të garojnë për kreu e Institutit të Statistikave. Në renditjen e miratuara nga qeveria janë Elsa Dhuli, Ledjon Shahini, Jola Kepi, të cilat do të votohen në Kuvend për të zgjedhur kreun e INSTAT.Ky institucion prej kohësh është nën drejtimin e përkohshëm të Elsa Dhulit, e cila është e para në listën e 3 kandidatëve, pas largimit të Delina Ibrahimajt në drejtimin e Drejtorisë së Tatimeve.

PROPOZIMIN KUVENDIT TË KANDIDATURAVE PËR T’U EMËRUAR NË POZICIONIN “DREJTOR I PËRGJITHSHËM I INSTITUTIT TË STATISTIKAVE”

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikave 2 e 3, të nenit 16, të ligjit nr.17/2018, “Për statistikat zyrtare”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

Vendosi:

Propozimin Kuvendit për emërimin në pozicionin “Drejtor i Përgjithshëm i Institutit të Statistikave” të kandidaturave të renditura, si më poshtë vijon:

1. Znj. Elsa Dhuli;
2. Z. Ledjon Shahini;
3. Znj. Jola Kepi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.


Lajmi kryesor:

Nga kreu i AMF, plani kombëtar i integrimit tek lëvizja e lirë me një vend të Europës! Vendimet që u morën në mbledhjen e qeverisë


I.K./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    'Lufta' ndaj COVID-19/ A është momenti i duhur që të lirohen masat e karantinës?