POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Ktheu Tiranën një qytet miqësor me sportin, Veliaj vlerësohet me çmim

Erion Veliaj, kryetar i Bashkisë së Tiranës

Federata Europiane e Volejbollit ka vlerësuar me medalje kryebashkiakun e Tiranës Erion Veliaj për punën e bërë duke e kthyer Tiranën në një qytet miqësor me sportin.

Falenderoj Federatën Europiane të Volejbollit që po e kthen Tiranën në një qytet referencë për sportin. Bashkë me ministren Nikolla, kemi kthyer 62 shkolla, në qendra për komunitetin për ekipet sportive dhe shoqatat e tyre.

Erion Veliaj

Ndërkohë, këtë vjeshtë Tirana do të presë Kampionatin Europian të Volejbollit për moshat deri 19 vjeç.


(Veliaj merr medaljen nga Federata Europiane e Volejbollit)

ke.mu.
Komento