Ky është kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri në Shijak ku dyshohet se u mbajt peng Jan Prenga

Një kompleks super lukzos është ia në pronësi të vëllezërve Hajri, të dyshuarit kryesorë për rrëmbimin e Jan Prengës në Kamzë 10 ditë më parë. Pikërisht në këtë kompleks dyshohet të jetë mbajtur peng dhe më tej të jetë vrarë 49-vjeçari. Ai është parë nga kamerat e sigurisë teksa nxirret me forcë nga një makinë dhe futet në ambientet e kompleksit "Golden" që është në pronësi të vëllezërve Hajri, njëri i arrestuar dhe tjetri, Altin Hajri i shpallur në kërkim. 

Altin Hajri, i shpallur në kërkim për pengmarrjen e Prengës, rezulton pronar edhe i “Alt Oil 2008” me seli në fshatin Xhafzotaj, kompani e krijuar në vtin 2008. Sipas ekstraktit të Qendrës Kombëtare të Regjistrimit të Biznesit kompania e Altinit operon me seli në Durrës Xhafzotaj pranë Kompleksit “Golden”. Në vitin  2016 kompania ndryshon emër në "Kompleks "Golden". Pronari i vetëm dhe administrator ka qenë gjithmonë Altin Hajri. Në vitin 2017 kompania ka deklaruar vetëm 9 milion lekë të ardhura dhe 1 milion lekë fitim.  Mbetet e dyshimtë se me çfarë lekësh është ndërtuar një kompleks i përmasave të tilla kur fitimi është shumë i vogël?!

Shqiptarja.com ju sjell një galeri fotosh nga ky kompleks që ndodhet në Shijak.


Lajmi kryesor:

Arrestohen në Shijak pas rrëmbimit në Kamëz 2 të dyshuar! Ende asnjë gjurmë nga pengu...Kamerat e fiksuan tek kompleksi 'Golden'! Në kërkim Altin Hajri


Ora 17:28
Ky është kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri në Shijak ku dyshohet se u mbajt peng Jan Prenga

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

1 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

2 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

3 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

4 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

5 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

6 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

7 / 14
8 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

9 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

10 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

11 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

12 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

13 / 14

Kompleksi super lukzos i vëllezërve Hajri

14 / 14
G.M./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    Rritet gjoba për celularin dhe drejtimin e makinës në gjendje të dehur! A jeni dakord me ashpërsimin e Kodit Rrugor?