Licensimi, ç’përmban provimi
për farmacistët dhe mjekët 

Licensimi, ç’përmban provimi<br />për farmacistët dhe mjekët 
TIRANE- Nga data 17-23 dhjetor farmacistët dhe mjekët do të zhvillojnë provimin e shtetit. Në këtë provim do marrin pjesë rreth 661 profesionistët të shëndetësisë. Agjencia Kombëtare e Provimeve thotë se pyetjet e provimit do të bazohet tek programet orientuse. 

Por çfarë përmbajnë këto programe? Gazeta publikon sot programet orientuese për mjekët dhe farmacistët, nga ku do të bazohen pyetjet. Përsa i përket peshës që do ketë secila fushë, për mjekët do të ketë më shumë pyetje për kirurgjinë. “Pyetjet do të jenë nga kirurgjia e tiroides. Kirurgjia e zofagut.

  • Sondazhi i ditës:

    Mendoni se arrihet objektivi i qeverisë për pagë mesatare 900 euro?×

Lajmi i fundit

DASH e shpalli ‘Non Grata’ Berishën, 65% e shqiptarëve e mendojnë të drejtë vendimin amerikan

DASH e shpalli ‘Non Grata’ Berishën, 65% e shqiptarëve e mendojnë të drejtë vendimin amerikan