MAS publikon 415 emrat e diplomave të njehsuara

/ATSH-Z.Tosku/-Ministria e Arsimit dhe Sportit publikoi listën e plotë të emrave të studentëve, që u janë përfunduar procedurat e njehsimit të diplomave deri në datën 25 të muajit Maj të këtij viti.
Në total janë 415 studentë, diplomat e të cilave kanë përfunduar dhe janë në pritje të tërheqjes së certifikatës nga ana e studentëve.
Të interesuarit gjejnë listën e  415 emrave në ministri, diploma e të cilëve është njehsuar në Sektorin e Kërkimit Shkencor dhe Njohjes së Diplomave.
Nëpërmjet certifikatës së njehsimit, këtyre studentëve do t'u njihen studimet që ata kanë kryer jashtë vendit dhe mund të aplikojnë për punë në Shqipëri apo për një cikël tjetër studimesh. 

  • Sondazhi i ditës:

    Shqipëria humb me Italinë, a ka shanse të kalojë grupin në Euro 2024?×

Lajmi i fundit

Tifozët shqiptarë të jashtëzakonshëm, shikoni përshëndetjen speciale me lojtarët në fundin e ndeshjes