POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Megatek fillon sezonin e uljeve për festat e nëntorit, nga datat 24 - 30 nëntor mbi 5000 artikuj në ofertë

Megatek fillon sezonin e uljeve për festat e nëntorit. Nga data 24 deri në datë 30 nëntor mbi 5000 artikuj me çmimin super ofertë. Edhe këtë vit Megatek suprizon klientët e tij duke prezantuar nëpërmjet këtyre super ofertave çmimet më të mira në treg.

Super ofertat përfshijnë shumë artikuj duke filluar nga pema e Vitit të Ri, ndriçim festiv për ambient të brendshëm dhe të jashtëm, artikuj dekorues, lule dhe shumë produkte të tjera.

Suada Heti, Megatek

Super ofertat përfshijnë shumë artikuj mobilimi si: tapete, perde, artikuj kuzhine dhe shumë produkte të tjera.

Siç e shikoni dhe vetë në ulje kemi nxjerrë produktet më të bukura dhe shumë cilësore.

Nertil Nelaj, Megatek

Ofertat përfshijnë shumë artikuj ndriçimi nga markat më të mira në Europë, elektroshtëpiake dhe shumë artikuj të tjerë.

Erlis Maçi, Megatek

Kemi përgatitur ulje për produktet më të kërkuara të vitit si parket laminat, jastëkë, jorgan dhe shumë artikuj të tjerë me çmimin më të mirë në treg.

Dorjan Dinaj, Megatek

Uljet kanë prekur dhe stinën e ftohtë të dimrit, kemi nxjerrë me ulje soba me dru prodhim europian, ngrohës elektrik dhe me gaz dhe shumë artikuj të tjerë, të gjitha janë jo vetëm me çmimin më të mirë në treg por edhe me garanci.

Eljona Rapi, Megatek

Këtë vit kemi shtuar dhe 7 kasa të tjera për të përballuar me sukses fluksin e lartë të klienteve. Stafi i Megatek ju mirëpret, faleminderit!

ke.mu./al.sp.
Komento