POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Ortekë dhe dëborë mbi 70 cm, ARRSH jep njoftimin për rrugët problematike në vend

Dëbora në vend

Autoritetit Rrugor Shqiptar ka bërë një njoftim lidhur me gjendjen e akseve kryesore të vendit. Në njoftim thuhet se në rajonin jugor po vazhdohet nga puna për pastrimin e dëborës dhe për shpërndarjen e kripës. Ndërsa në rajonin verior ka pasur reshje bore me intensitet të lartë ku trashësia shkon mesatarisht 30-70 cm duke shkatuar edhe rënie ortekësh. Për shkak të vazhdimit të reshjeve të borës dhe temperaturave të ulëta, akset qarkullohen me zinxhir. Për njoftimin e plotë të ARRSH-së (LEXO KËTU)

ke.mu.
Komento