Piktorja dhe dizajnuesja Anila Hetoja: Kurajë, duajeni familjen dhe qëndroni në shtëpi (VIDEO)

Piktorja edhe dizajnuesja Anila Hetoja bën apel që të duam më shumë familjet tona, duke qëndruar në shtëpi. Sipas saj, ditë më të mira do të vijnë, vetëm nëse tregohemi të kujdesshëm.


Lajmi kryesor:

‘Ajo që nuk të vret të bën më të fortë', personazhet publikë: Shfrytëzojeni maksimalisht kohën, reflektoni dhe ndërgjegjësohuni! (VIDEO)


v.d./b.ha./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    A ju duket i drejtë vendimi që pensionistët nuk mund të dalin më nga shtëpia deri në një urdhër të dytë?