Prokurori Arjan Ndoja 'avokat' deri në vitin 2009, bashkëshortja e tij hapi studio ligjore 3 vite më pas

Prokurori Arjan Ndoja 'avokat' deri në vitin 2009, bashkëshortja e tij hapi studio ligjore 3 vite më pas

Prokurori Arjan Ndoja

Nga një vëzhgim në Qendrën Kombëtare të Regjistrimit të bizneseve rezulton se studio e avokatisë në emër të prokurorit Ndoja është hapur në shtator të vitit 2007 dhe është çregjstruar në prill të vitit 2009. Nga ana tjetër të emër të bashkëshortes së tij me profesion avokate është aktive një studio ligjore që prej shtatorit të vitit 2012.

Studio ligjore në emër të Arjan Ndojas

 

Mbyllja e studios ligjore ne emer te Ndojes

 

Studio ligjore në emër të gruas të Arjan Ndojës, Elderina Ndoja


Lajmi kryesor:

'Kam studio ligjore', Arjan Ndoja zyrtarisht në hetim nga Prokuroria e Përgjithshme


  • Sondazhi i ditës:

    A besoni se SPAK do të bëjë drejtësi për 21 janarin?×

Lajmi i fundit

Eksperti i PD-së: Rënia e Euros rrit çmimet, qeveria të jetë më e kujdesshme me kursi

Eksperti i PD-së: Rënia e Euros rrit çmimet, qeveria të jetë më e kujdesshme me kursi