Sfida 10 vjeçare, VIP-at shqiptarë që pranuan ndërhyrjet dhe ndryshimet e një dekade (Foto)

Disa nga VIP-at shqiptarë

Ditët e fundit rrjeti social Instagram është përfshirë në një vale postimesh ku shohim ndryshimet e njerëzve pas një dekade. VIP-a ose jo, ka pasur shumë persona që janë bërë pjesë e kësaj sfide 10-vjeçare që tregojnë hapur ndryshimet, por ne do të fokusohemi tek personazhet publikë.

Duke qenë se i shohim çdo ditë në ekran, projektet e shumta me të cilat janë marrë, vitet dhe trajtimi që i kanë bërë vetes sigurisht që kanë efekt, por shumë nga personazhet e showbizit e kanë marrë me sportivitet duke u shfaqur hapur me ndryshimet e pësuara.

Shfletoni fotogalerinë për t’u njohur me VIP-at që I pranuan ndryshimet, pasi ka edhe shumë të tjerë, të cilët nuk janë përballur me ndryshimet që kanë pësuar.

fl.mi.//Shqiptarja.com
Komento