10,fustane,bukur,lirë
">10,fustane,bukur,lirë
" />10,fustane,bukur,lirë
" />

POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Si të dukeni mahnitëse për Vit të Ri,
10 fustane të bukur e të lirë

Kudo që kaloni natën më të gjatë të vitit, efekti "wow" i veshjes suaj është një domosdoshmëri. Ajo do të jetë atmosfera festive, do të jetë dëshira për gëzim dhe vigjilje të Vitit të Ri, por nuk mund të bësh asgjë, por të mahnisësh miqtë dhe shokët e mbrëmjes nga ana jote.

Si gjithmonë (dhe gratë e dinë mirë) syri duhet të kthehet në kuletë. Kjo është: natën e Vitit të Ri është e nevojshme për të mahnitur, por pa shpenzuar shumë. Këtu janë dhjetë fustane (të lehta për t’u gjetur dhe me kosto të ulët) që do t'ju bëjnë të mahnitshëm dhe me shkëlqim në natën e 31 dhjetorit.

[gallery]25237[/gallery]

d.c./shqiptarja.com