2 vite më parë tentoi të vriste një person brenda lokalit në Gjermani, arrestohet 33-vjeçari në Korçë (Emri)

24 Shtator, 14:58

Një 33-vjeçar i identifikuar si Daniel Hajro është arrestuar nga policia e Korçës. Ai ka qenë në kërkim për vrasje me paramendim, për hakmarrje, mbetur në tentativë dhe plagosje të rëndë me dashje.

Kategori të tjera