A do rriten shifrat e COVID? Ulqinaku: Spitalet po mbushen, lufta për jetën shumë e ashpër! Me rritjen e rasteve të gjithë spitalet rajonale pjesë e skemës

18 Nëntor 2020, 22:51

Nëndrejtori i ISHP-së Dritan Ulqinaku ka parashikur një dimër të vështirë nëse nuk ndryshon mënyra e jetesës dhe nëse nuk ulen rastet me COVID.

Nëse kjo situatë vijon të përkeqësohet ai tha se të gjithë spitalet rajonalë do të bëhen pjesë e skenës.

"Duke parë vendet fqinje si Maqedonia që është më e vogël se ne dhe ka të njëjtin numër rastesh mund të them se nëse nuk ulim shifrat ky dimër do jetë i vështirë. Spitalet po mbushen, lufta për jetën është shumë e ashpër, nëse nuk ndryshojmë jetën tonë do të jetë muaj shumë të vështirë. Janë 6 struktura rajonale që janë në fazë të parë dhe nëse shifrat do rriten të gjithë spitalet rajonalë do të bëhen pjesë e skenës", tha ai.

Programe të tjera

Shiko të gjitha