Analiza vjetore/ Berati, qarku pa asnjë vrasje gjatë vitit 2021! Gledis Nano vlerëson Drejtorinë dhe jep porositë për 2022

18 Janar, 21:50

Përgjatë një viti Berati është qarku pa asnjë vrasje dhe pa asnjë ngjarje kriminale me humbje jete. Por pas analizës së bërë Gledis Nano kërkon nga policia të mos humbasin vigjilencën, kryesisht tek krimi ekonomik dhe trafiku i narkotikëve

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha