BE kërkon ndryshime ligjore drejt njohjes së martesave homoseksuale brenda 2028! Rishikim Kodit Penal për gjuhën e urrejtjes

15 Maj, 19:31

Në një tryezë diskutimi në “Shtëpinë e Evropës” më Tiranë u bënë bashkë organizata Pro LGBT, ekspertë ligjorë, aktivistë dhe anëtarë të shoqërisë civile, të cilët kërkuan avancim të të drejtave të personave LGBT. BE kërkon ndryshime ligjore të rëndësishme në drejtim të njohjes së martesave homoseksuale brenda vitit 2028.