Begaj: Të zbatohen të gjitha marrëveshjet mes Kosovës dhe Shqipërisë! Të shfrytëzohen maksimalisht potencialet ekonomike

15 Gusht, 12:29

Në vizitën zyrtare në Prishtinë, Presidenti Bajram Begaj e kishte një mesazh edhe për marrëveshjet e arritura mes Kosovës dhe Shqipërisë duke thënë se duhet të punohet intensivisht për të vënë cdo gjë në zbatim.

 

Kategori të tjera