Beteja me COVID-19\PDK pa Thacin dhe Veselin

24 Nëntor 2020, 07:22

Ish deputeti i PD-së, Bardh Spahia ka bërë një deklaratë të fortë duke thënë se në të dy spitalet COVID1 dhe COVID2 janë gjithsej 6 mjekë anestezitë-reanimator, një numër shumë i ulët për të përballuar fluksin e lartë të pacientëve të shkruar, në një kohë siç thekson Bardhi pacientët që shtrohen kanë nevojë për oksigjen dhe se duhet një mjek anestezist që të bëjë këtë proces.

Programe të tjera

Shiko të gjitha