Buzëqeshja e vrarë e Sulës së Fajes ( E plotë)

26 Korrik, 14:25 | Përditesimi i fundit: 2023-09-01 08:02:46

Një dokumetar kushtuar jetës dhe veprës së gazetarit te njohur të viteve '30 Xhemal Farka, pushkatuar nga regjimi komunist në vitin 1948.