Covid-19 si bëhet rimbursimi i barnave? /Ngjela: Ja c’po ndodh në gjyqin e UCK-së

19 Nëntor 2020, 20:28

Emisioni Repolitix trajtoi në pjesën e parë pandeminë Covid-19 dhe paketën e rimbursimit të barnave për të sëmurët brenda banesave të tyre. Të ftuar në studio Dr. Dritan Ulqinaku nëndrejtor i ISHP-së dhe Prof.Ass Fabian Cenko nga universiteti Zoja e Këshillit të Mirë. Në lidhje skype Milva Ekonomi Kryetare e Komisionit të Ekonomisë dhe Artur Roshi anëtar i këtij komisioni. Në pjesën e dytë lidhje skype me avokat Spartak Ngjelën i cili foli për procesin në Hagë të luftëtarëve të UCK-së.

Programe të tjera

Shiko të gjitha