Denar Biba: Propozimi I PD për KQZ e bën atë edhe më politik

24 Qershor, 09:31

Emisioni Repolitix trajtoi reformën zgjedhore dhe propozimin e ri të opozitës jashtë parlamentare për formulimin e KQZ-së. Të ftuar në studio nënkryetari I KQZ-së Denar Biba, ish kreu I KQZ Kristaq Kume , konstitucionalisti Shkëlqim Hajdari dhe analisti Ilir Kalemaj. Nënkryetar i KQZ aktuale Denar Biba në lidhje me propozimin e ri të PD për përbërjen e KQZ, tha se është i njëjti me atë që u arrit gjatë marrëveshjes së 5 qershorit.Denar Biba shtoi se tashmë është tërësisht politik dhe se ato funksione që sot i bën vetëm KQZ aktuale, e reja është të jetë e konceptuar me 3 ndarje të saj. Biba tha në emisionin "Repolitix" në Report Tv se nëse deri sot anëtarët nuk duhet të ishin politk, sot duhet të jenë ish drejtues politik.

Programe të tjera

Shiko të gjitha