Dialog me studiuesit, kur rrezikohej pavarësia e Shqipërisë

2 Janar, 21:10

Historianët e vlerësojnë ngjarjen më të madhe historike si vepër jo vetëm të shqiptarëve brenda kufijve të Shqipërisë “londineze” …., por edhe e atyre që jetojnë përtej në Kosovë, në Maqedoni, në Mal të Zi, e gjetkë, si vepër e arbëreshëve të mërguar në vendet të ndryshme të Ballkanit, dhe sidomos e arbëreshëve të Italisë

Kategori të tjera