Dita Botërore e Personave Me Aftësi të Kufizuara, Manastirliu: Tani fëmijët do trajtohen me metodën ABA

3 Dhjetor 2022, 12:38

Ogerta Manastirliu bëri me dije se do të ketë investime të reja dhe terapi për fëmijët e spektrit autik. Nga vizita që bëri në Qendrën Kombëtare Rehabilituese dhe Trajtuese të Fëmijëve , Ministrja e Shëndetësie dhe Mbrojtjes Sociale ka thënë se në këtë qendër është bërë e mundur aplikimi i terapive ABA, terapia që ndihmon në zhvillimin e fëmijëve të spektrit autik.

Kategori të tjera