Djali i Remzi Hoxhës tregon 2 ngjarjet që implikojnë Sali Berishën në zhdukjen e biznesmenit

21 Tetor, 22:03

Djali i Remzi Hoxhës shprehet se babai i tij është ndodhur në vendin e gabuar në kohën e gabuar ku ka zbuluar dy takime mes palës shqiptare dhe asaj serbe. Në rastin e parë, ai thotë se në takimin mes Slobodan Miloshevic dhe Kiro Gligorov mund të ketë qenë dhe Sali Berisha, kjo pasi Remzi Hoxha ka parë eskortën e tij teksa udhëtonte drejt vendit të takimit të tyre.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha